Gelekt: BMW 5-Reeks Touring met M Sportpakket

BMW 5-Reeks Touring M Sportpakket Gelekt
De eerste foto’s van de BMW 5-Reeks Touring met M Sportpakket zijn gelekt, het geeft ons alvast een voorsmaakje van hoe de M5 Touring eruit zal zien.

De foto’s komen uit een brochure die een klant meekreeg nadat hij een BMW X6 M had gekocht. Het M Sportpakket omvat een multifunctioneel M sportstuur, aluminium pedalen, een sportief M lederen interieur en aluminium interieurdetails met een hexagonaal patroon. Aan de buitenkant kan er gekozen worden tussen 19 of 18″ lichtgewicht velgen. Daarnaast krijgt de wagen ook een vernieuwde voorbumper met grotere luchtinlaten, zijschorten om het geheel iets breder te laten ogen en een aangepaste achterbumper met diffuser. De twee chromen uitlaatpijpen verraden echter dat het hier niet om een echte M5 gaat.

Het speculeren rond de M5 gaat dus nog even door, met de komst van dit M sportpakket kunnen we weliswaar al een eerste tendens waarnemen. Onder de motorkap zou er voor het eerst in een M5 een V8 met twee turbo’s gebruikt worden. Het gaat om dezelfde motor uit de X5 M en X6 M maar voor de gelegenheid zal deze geen 555 pk maar minstens 585 pk uitbraken. Uiteraard is dat alles nog onder voorbehoud, de M5 wordt midden 2011 gelanceerd. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gelekt: BMW 5-Reeks Touring met M Sportpakket"

  1. Mrnix 24-06-2010 om 23:55

    De niet geperforeerde remschijven duiden er ook op dat het om geen echte M gaat.
    Persoonlyk is dit niets voor my. Je koopt een M of niet ma ni iet r tussen in

  2. Speed-Dragon 15-07-2010 om 20:45

    Ik zal me ook pas interesseren als de ‘echte’ M5 uitkomt…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...