Impressie: Nieuwe BMW 6-Reeks Cabrio

BMW 6-Reeks Cabrio Impressie
Er is een impressiefoto opgedoken van de nieuwe BMW 6-Reeks Cabrio, uiteraard op basis van de Gran Coupé.

Dankzij de impressiefoto krijgen we een duidelijk beeld van hoe BMW de Gran Coupé Concept zou kunnen omvormen tot een 6-Reeks Cabrio. De achterkant lijkt me erg geslaagd, vooral dankzij de knappe achterlichten en de betere proporties ten opzichte van de huidige 6-Reeks Cabrio. BMW zou nog steeds kiezen voor een softtop dak, omwille van de gewichtsbesparing die daarmee gepaard gaat.

Onder de motorkap van de nieuwe 6-Reeks Cabrio komen ongetwijfeld dezelfde motoren als in de 5-Reeks, waaronder een 3-liter Twin-Scroll Turbo met 306 Pk en een 4.4-liter V8 met 408 pk. Het topmodel wordt de M6, deze krijgt naar verwachting de 4.4-liter V8 uit de X5 en X6 M. Het totale vermogen zou op 570 pk kunnen komen, wat een sprint van 0 naar 100 km/u mogelijk maakt in 4,2 seconden. (Via: WCF)

BMW 6-Reeks Cabrio Impressie

Deel dit bericht:

2 reacties op "Impressie: Nieuwe BMW 6-Reeks Cabrio"

  1. Kristof L 19-06-2010 om 12:00

    Geen mooi dak eigenlijk… Beetje lomp. Zeker door dat kleine achterruitje. Lijkt me wel een mooie auto verder.

  2. Speed-Dragon 15-07-2010 om 20:50

    Heb al veel getwijfeld om een M6 cabrio te kopen. Hier komt waarschijnlijk ook wel een M-versie van. De prijs zal wel stijgen met deze nieuwe versie, maar ik vind hem wel mooier.

    Dragon

Reageer

Reactie aan het plaatsen...