TopCar biedt nu ook een grijze Bullit aan!

Topcar Bullet grijs
Vorig jaar schreven we over de Bullit, een getuned Bentley Continental GT door de Russen van TopCar. Nu komen ze met een nieuw pakket, dezelfde Bullit maar in het grijs!

De grijze Bullit verschilt motorisch noch uiterlijk – behalve dan het koetswerkkleur – van de zwarte Bullit, desalniettemin krijg je een mooi pakket. Voor een Bullit betaal je bij TopCar ongeveer €25.000, uiteraard lever je zelf een basismodel. Je kan een gewone, een Speed of een SuperSports binnenbrengen, waarna ze de wagen dan volledig herstylen volgens hun eigen gedachtegoed.

Een nieuwe voor- en achterbumper, kleine spoiler achteraan, luchthappers langs voor, midden en achteraan en een nieuwe uitlatenset zijn enkele van de aanpassingen. Een standaard Bentley Continental GT zie je redelijk frequent, deze grijze Bullit mag daar gerust wat afwisseling in brengen. (Via: TS)

Deel dit bericht:

1 reactie op "TopCar biedt nu ook een grijze Bullit aan!"

  1. Mrnix 19-06-2010 om 9:15

    Ik vind d matzwarte mooier

Reageer

Reactie aan het plaatsen...