Gelekt: Facelift Volkswagen Tiguan

Facelift VW Tiguan gelekt
Via een anonieme bron zijn de eerste foto’s van de gefacelifte Volkswagen Tiguan gelekt. De wagen krijgt nieuwe achterlichten en een gewijzigde neus.

De eerste foto’s komen uit een onuitgegeven brochure. Op de twee foto’s zien we zowel de voorkant als de achterkant van de nieuwe Tiguan. Achteraan bemerken we nieuwe achterlichten en ook de kofferklep lijkt wat aangepast te zijn. In profiel blijft de wagen gelijk aan zijn voorganger, op het eerste zicht is de facelift dan ook niet gegroeid ten opzichte van zijn voorganger.

Vooraan krijgt de gefacelifte Tiguan de bekende nieuwe Volkswagen neus. De koplampen en grille lijken hun inspiratie gevonden te hebben bij de nieuwe Touareg. De wagen oogt dan ook een stuk volwassener dan de huidige generatie. De contouren van de lichten krijgen zowel vooraan als achteraan LED’s ter beschikking. Volgens bronnen zal Volkswagen de nieuwe Tiguan onthullen op het autosalon van Parijs, begin Oktober dit jaar. Meer info volgt dus ongetwijfeld als we de lancering naderen. (Via: WCF)

Facelift VW Tiguan gelekt

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gelekt: Facelift Volkswagen Tiguan"

  1. Kristof L 18-06-2010 om 18:24

    In november 2009 stond hier op groenlicht te lezen dat er een facelift was voorgesteld in China. Die is ondertussen in de omloop als ik het goed voor heb. Vandaag, 7 maand later, is er al weer sprake van een facelift?  Fijn… Een RAV van Toyota blijft langer zijn smoelwerk behouden denk ik.

  2. PJS 18-06-2010 om 18:28

    @Kristof L; De Facelift die 7 maanden geleden in China werd voorgesteld was enkel voor de Chinese markt bestemd. Deze Facelift is specifiek voor de Europese markt.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...