Facelift VW Tiguan gelekt
Via een anonieme bron zijn de eerste foto’s van de gefacelifte Volkswagen Tiguan gelekt. De wagen krijgt nieuwe achterlichten en een gewijzigde neus.

De eerste foto’s komen uit een onuitgegeven brochure. Op de twee foto’s zien we zowel de voorkant als de achterkant van de nieuwe Tiguan. Achteraan bemerken we nieuwe achterlichten en ook de kofferklep lijkt wat aangepast te zijn. In profiel blijft de wagen gelijk aan zijn voorganger, op het eerste zicht is de facelift dan ook niet gegroeid ten opzichte van zijn voorganger.

Vooraan krijgt de gefacelifte Tiguan de bekende nieuwe Volkswagen neus. De koplampen en grille lijken hun inspiratie gevonden te hebben bij de nieuwe Touareg. De wagen oogt dan ook een stuk volwassener dan de huidige generatie. De contouren van de lichten krijgen zowel vooraan als achteraan LED’s ter beschikking. Volgens bronnen zal Volkswagen de nieuwe Tiguan onthullen op het autosalon van Parijs, begin Oktober dit jaar. Meer info volgt dus ongetwijfeld als we de lancering naderen. (Via: WCF)

Facelift VW Tiguan gelekt