Gelekt: Facelift MINI Cooper

MINI Facelift Gelekt
MINI zal binnenkort de facelift voor de MINI Cooper voorstellen. De eerste foto’s zijn echter al gelekt.

De facelift zal op het vlak van looks erg miniem zijn. Zo krijgt het gefacelifte model nieuwe koplampen, nieuwe LED achterlichten en werd ook de voorgrille wat opgefrist. Geen wereldschokkende wijzigingen dus, al weten we nog niet hoe het interieur aangepakt zal worden. Volgens bronnen zou het interieur namelijk enkele lichte aanpassingen krijgen, waaronder het gebruik van betere materialen en de keuzemogelijkheid tussen nieuwe kleurencombinaties.

Naast de minieme aanpassingen op het esthetisch vlak zou ook de techniek wat verfijnd worden. Zo krijgt de gefacelifte MINI nieuwe motoren, waaronder een nieuwe 1.6 benzine met 122 pk in plaats van 120 pk. Naast deze minimale vermogensupgrade zou een nieuwe oliepomp voor 3% brandstofbesparing moeten zorgen. Meer informatie volgt ongetwijfeld als de lancering nadert. Als alles goed gaat wordt de facelift van de MINI Cooper voorgesteld op het autosalon van Parijs, begin oktober. (Via: MotoringFile)

MINI Facelift Gelekt

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...