Video: Pagani Zonda F Cinque gespot

Pagani Zonda Cinque
De kans dat je ooit één van de vijf Zonda F Cinque’s tegen het lijf loopt is redelijk klein, maar niet onbestaande. Een gelukkige spotter kon nabij de Paganifabriek in Modena een testend exemplaar vinden, voor ons legde hij het allemaal vast op video.

Behalve een set goede audioboxen moet je enkel weten dat deze Pagani een straatversie is van de Zonda F, welke voor circuitdoeleinden gebruikt wordt. De dikke V12 van AMG levert 678pk en 780Nm, goed voor een sprint van 0 naar 100km/u in 3,4 seconden. De kostprijs moeten we jullie niet meedelen, want de 5 exemplaren zijn al lang de deur uit.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Pagani Zonda F Cinque gespot"

  1. Mrnix 19-06-2010 om 1:07

    Voor diegenen die toch geinteresseerd zyn de auto kost 1miljoen £ 😉

  2. jhonny crawford 19-06-2010 om 11:36

    er gaat niets boven geluid van v12
    ween ween

Reageer

Reactie aan het plaatsen...