Eindelijk! Gran Turismo 5 komt op 2 november

Gran Turismo 5
Na vele jaren wachten op de opvolger van GT4, is er eindelijk een nieuwe releasedatum voor Gran Turismo 5. Velen kijken er al naar uit, wegens zijn hoge graad van afwerking, spelconcept en gameplay.

Het spel komt in de Verenigde Staten op 2 november eindelijk in de rekken , wanneer het spel in Europa gelanceerd zal worden is nog niet geweten. Maar via webshops en Ebay kan je toch rond die periode ook een exemplaar weten te bemachtigen. Richtprijs ginds is 60$, hier zou hetzelfde bedrag gevraagd worden in euro.

Voor de lancering is er direct een speciale editie uitgebracht, waarvoor men 99$ moet ophoesten. In ruil krijg je een schaalmodel van de Nissan GT-R Spec-V, een sleutelhanger en wat speciale wagens in het spel. Voor een die-hard Gran Turismo fan is deze Special Edition een aanrader, sporadische racefans zullen meer dan genoeg plezier beleven aan de gewone versie.

Supersportwagens, gewone sportwagens, NASCAR wagens, musclecars, hybride wagens, bijna alles is aanwezig in Gran Turismo 5, wat resulteert in uren raceplezier. Er zijn 1000 wagens beschikbaar, waarvan er 170 werden toegevoegd voor de vijfde editie. Met deze wagens zul je de kwaliteiten van GT5 ook beter merken, want de schade aan je wagen zou je ook kunnen merken aan het interieur. De andere 830 wagens zijn geïmporteerd uit voorgaande versies van Gran Turismo, maar niemand die daarover rouwig zal wezen.

Ook een handige feature aan GT5 is dat je geen vervelende muziek meer moet aanhoren tijdens de race’s, je kan eenvoudigweg de muziek die op je PS3 staat gebruiken, perfecte vorm van ontspanning dus. Tot slot geven we nog enkele nieuwe trailers mee die gelanceerd werden op de E3 beurs in Los Angeles.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Eindelijk! Gran Turismo 5 komt op 2 november"

  1. Tim 17-06-2010 om 22:56

    Can’t wait:)

  2. Mrnix 21-06-2010 om 15:02

    Enig idee voor welke consoles hij zal worden gemaakt?

  3. BNNY 21-06-2010 om 15:41

    Exclusief voor PS3 meen ik me te herinneren

Reageer

Reactie aan het plaatsen...