Krijgt Opel Astra OPC 300 Pk?

Opel Astra OPC Schets
Volgens bronnen wil Opel de Astra OPC als directe concurrent voor de Ford Focus RS positioneren, onder de motorkap zouden dan ook 300 paarden te vinden zijn.

Er zijn weliswaar nog geen officiële details bekend, maar volgens bronnen zou de Astra OPC over een 2-liter viercilinder beschikken met 300 pk. Als deze geruchten kloppen dan zal deze 2-liter motor 63 pk sterker zijn dan zijn voorganger. De Astra OPC zal net als de Focus RS voorwielaandrijving krijgen, om het vermogen op een ordentelijke manier op de weg over te brengen zal GM een elektronisch differentieel plaatsen op de vooras.

De Opel Astra OPC zou tegen 2011 bij de dealers moeten staan. De hot hatch krijgt ongetwijfeld ook een bodykit met aangepaste bumpers, grotere velgen, uitgeklopte wielkasten en een dakspoiler. Als de prestaties in lijn zullen liggen van de Focus RS dan zal de sprint van 0 naar 100 km/u voorbij zijn in 6 seconden en zal de topsnelheid tot 250 km/u begrensd worden. Voor de exacte gegevens moeten we weliswaar wachten op officiële informatie. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...