Gelekt: Volvo S60 Cabrio – C60?

Volvo S60 Cabrio
Op een Volvo dealervoorstelling in Zweden is een foto van de toekomstige Volvo S60 Cabrio getoond, wij hebben de eerste beelden.

Volgens de bronnen zou de Volvo S60 Cabrio als C60 door het leven gaan. De wagen moet de Volvo C70 gaan vervangen, maar die heeft nog maar net een facelift gekregen. Daarom wordt verwacht dat de Volvo C60 pas binnen twee jaar gelanceerd zal worden, op het moment dat de C70 uit het gamma wordt genomen.

Net als de C70 zal de S60 Cabrio een metalen vouwdak krijgen, de voorkant van de ‘C60’ is gelijk aan de standaard S60 Sedan. De achterlichten krijgen volgens de bronnen enkele minieme aanpassingen, op de foto kunnen we daar echter niets van terugvinden. De C60 zou tegen 2012 op de markt komen, maar op basis van deze foto lijkt de cabrio reeds volop in de ontwikkelingsfase te zijn. Er zullen binnenkort dus wel spyshots opduiken, we houden jullie op de hoogte. (Via: WCF)

Rijtest Volvo C70

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...