Hoera! 3 jaar GroenLicht.be!

3 Jaar groenlicht
Even een korte dienstmededeling: GroenLicht.be bestaat vandaag 3 jaar en daar mogen we wel even bij stilstaan.

We zijn terug een jaar verder en de beloftes die we vorig jaar hebben gemaakt hebben we ook voor een groot deel uitgevoerd. Zo hebben we ons met de redactie actief ingezet om meer rijtesten aan te bieden en met een huidig totaal van 81 rijtesten zijn we daar behoorlijk in geslaagd. Ook het aandeel rijtesten dat met video ondersteund werd is toegenomen en in de toekomst zal dat niet anders zijn. Op het vlak van bezoekers kennen we nog steeds een stijgende tendens, met in de afgelopen 3 jaar meer dan 1.300.000 unieke bezoekers.

Bij het vieren van ons derde levensjaar willen we ook graag even vooruitblikken naar de toekomst. We willen de lijn doortrekken op het vlak van het rijtestaanbod, wat wil zeggen dat we zullen pogen wekelijks twee rijtesten op jullie af te vuren. Daarnaast willen we in de nabije toekomst volop inzetten op HD video, wat ons een logische evolutie lijkt voor onze rijtesten. Als laatste zal ook de website erop vooruit gaan, binnenkort komt er een nieuwe lay-out waardoor we jullie nog beter zullen kunnen informeren. Meer details hierover krijgen jullie ten gepaste tijde.

We bedanken alle bezoekers van de afgelopen 3 jaar voor het raadplegen van deze website voor relevant autonieuws, ook in de toekomst zullen we proberen om op een kwalitatieve manier autonieuws te brengen.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Hoera! 3 jaar GroenLicht.be!"

 1. Mrnix 14-06-2010 om 21:26

  Proficiat!

 2. Pieter Aertgeerts 14-06-2010 om 22:54

  Proficiat! Tot snel.

 3. bob 15-06-2010 om 13:10

  Proficiat!

 4. CARfindr 15-06-2010 om 15:32

  Proficiat!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...