Mercedes ML 63 AMG licht vernieuwd

Mercedes ML 63 AMG
Mercedes heeft de Mercedes ML 63 AMG een kleine update gegeven, waardoor de wagen er een stuk frisser uitziet.

Aan de motor werd er niet gesleuteld, die levert nog steeds 510 pk en blijft zijn slagruimte van 6,3 liter behouden. Wel werd de voorkant onder handen genomen. De nieuwe motorkap ziet er een stuk stoerder uit en ook de verdonkerde bi-xenon koplampen doen deze ML 63 AMG nog meer Badass lijken dan hij voorheen al was. Ook aan de achterkant werd de ML 63 AMG wat stoerder gemaakt, de LED-achterlichten zitten nu ook in een verdonkerde behuizing.

Nul naar honderd doet dit bakbeest in slechts 5 seconden, de topsnelheid bedraagt 250 km/u. Schakelen gebeurt via de AMG SPEEDSHIFT 7G-Tronic transmissie, die drie verschillende standen kan aannemen naargelang de gewenste sportiviteit. De ML 63 AMG komt standaard met vijfspaaks AMG-velgen die 20″ groot zijn. Voor wie meer geldingsdrang kent, kunnen de velgen een maatje groter besteld worden.

Aan de binnenkant vinden we mooie lederen stoelen terug, die volgens Mercedes zelf voor een optimaal comfort zorgen, zowel bij het normaal rijden als bij het sportief rijden. Optioneel kan ook het dashboard in het Nappa-leder uitgevoerd worden. Al dit moois vanaf €105.077 in Duitsland, waar het BTW-tarief 2 procentpunten lager ligt.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Mercedes ML 63 AMG licht vernieuwd"

  1. BertN 11-06-2010 om 10:12

    Die rechthoekige luchthapper vind ik niet zo geslaagd.. voor de rest ziet het er goed uit!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...