Video: Nieuwe Saab 9-5 op het testcircuit

Nieuwe Saab 9-5
Saab heeft een video vrijgegeven waarin we de nieuwe Saab 9-5 leren kennen op het testcircuit van het merk in Zweden.

De wegligging en rij-eigenschappen worden in de video uitvoerig besproken, de Saab 9-5 moet op dat vlak dan ook erg hoog scoren. Zo wordt de krachtigste 2.8-liter V6 Turbo standaard met XWD vierwielaandrijving geleverd en kan ook de 2.0 turbobenzine optioneel met dit systeem worden uitgerust. Uiteraard moet deze actieve vierwielaandrijving voor een betere stabiliteit en bestuurbaarheid zorgen bij snelle bochtencombinaties. In de video zien we onder andere hoe de nieuwe Saab 9-5 met vlag en wimpel slaagt voor de elandtest, een test waarbij de wagen erg snel moet uitwijken voor een obstakel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...