Officieel: Renault Latitude

Renault Latitude
Renault heeft het doek van haar nieuwe Latitude gedaan. Dit moet het nieuwe vlaggenschip van het Franse merk worden.

De Renault Latitude is gebaseerd op de Samsung SM5, maar weet er zich toch voldoende van te onderscheiden, althans dat stelt Renault. De Latitude wordt alleszins rijkelijk aangekleed, met kwalitatieve en innovatieve technologieën. Zo vinden we achteraan een LED-strook terug en zijn de koplampen vooraan met de bi-xenon technologie uitgerust. Binnenin vinden we onder meer een geluidssysteem van Bose terug, maar de echte publiekslokker moet de comfortabele en stille rit worden.

Wat er precies allemaal een optie is en wat niet, zal Renault pas later duidelijk maken, maar wanneer we woorden als massagezetels, drie zones airconditioning, parfumverspreider en keyless-go lezen, kijken we alvast uit naar het eindresultaat. Dat de wagen niet direct voor onze markt bestemd is, valt af te leiden uit het feit dat de lancering ervan in Moskou zal plaatsvinden en dat de verkoop zal beginnen in Azië, Afrika, Rusland, Turkije, Australië en Mexico. Europa krijgt dit model pas te zien wanneer het autosalon van Parijs haar deuren opent.

Deel dit bericht:

5 reacties op "Officieel: Renault Latitude"

 1. bert 09-06-2010 om 16:39

  weerom mislukte vormgeving – deze keer is men te conservatief gebleven, de laguna is geen voltreffer met deze passaatsonata is hij reeds gedemodeerd voor hij voorgesteld wordt…

 2. PJS 09-06-2010 om 18:56

  Ik vind het nog meevallen, hij heeft in ieder geval een soort Lexusneus.

 3. Kristof 10-06-2010 om 13:38

  ik zag de foto en de voorkant van de auto, en dacht direct aan een volkswagen golf. Beetje zelfde grille, of heb ik het mis ?
  Kvind de wagen niet speciaal. Springt er op geen enkel moment uit …

 4. PJS 10-06-2010 om 14:12

  Nu je het zegt kan je de Golf er ook wat in herkennen. De wagen springt er inderdaad niet echt uit, maar een luxueus vlaggenschip hoeft dat volgens mij niet altijd te doen..

 5. maxime 01-08-2010 om 19:16

  lijkt veel op saab langs voor toch

Reageer

Reactie aan het plaatsen...