Hyundai ix35 heeft excellente restwaarde


Uit een recente studie blijkt dat de Hyundai ix35 waardevoller blijft dan zijn concurrentie.

Die studie werd uitgevoerd door EurotaxGlass. Er wordt geconcludeerd dat de ix35 na 3 jaar en 90.000 km dienst nog steeds 62.3% van zijn aankoopwaarde waard is. Andere concurrenten zijn duidelijk minder waard na hetzelfde gebruik. De Volkswagen Tiguan klokt af op 60,5%, de Toyota RAV4 moet het met ongeveer 2% minder stellen.

De ix35 is overigens een succesmodel aan het worden. Er zijn momenteel al meer dan 2.000 bestelbonnen opgemaakt in België. Dit heeft ongetwijfeld met zijn gunstige basisprijs en met zijn rijkelijke basisuitrusting te maken. En dat er weinig van zijn waarde verloren gaat natuurlijk…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...