Video: Mercedes SLS AMG GT3

Mercedes SLS AMG GT3
Mercedes heeft een video vrijgegeven van de Mercedes SLS AMG GT3.

De Mercedes SLS AMG GT3 zal vanaf volgend jaar in de GT3 competitie terug te vinden zijn, de wagen beschikt over een vernieuwde voorpartij, een geventileerde motorkap, een koolstofvezel voorsplitter, een massieve achterdiffuser en een gigantische achtervleugel. De SLS AMG GT3 beschikt verder ook over het AMG remsysteem, een zestraps race-automaat, een rolkooi en een sportstuur.

Onder de motorkap vinden we net als in de productieversie een 6.3-liter V8, maar voor de gelegenheid met een iets hoger vermogen. Exacte cijfers wil het merk nog niet vrijgeven, maar de standaard SLS doet het met 571 paarden. De GT3 zou van 0 naar 100 km/u sprinten in 3,7 seconden en is daarmee 0,2 seconden sneller dan de standaardversie. De topsnelheid ligt boven de 300 km/u.


(Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...