5 NCAP-sterren voor de BMW 5-Reeks


De nieuwe BMW 5-Reeks werd ruimschoots onderzocht en scoort maar liefst 5 sterren op 5 inzake veiligheid.

BMW heeft bij de ontwikkeling van de nieuwe 5-Reeks veel rekening met veiligheid gehouden en naast enkele actieve veiligheidssystemen ook voor passieve veiligheidssystemen gezorgd. Wanneer het dan toch tot een crash komt, weet de BMW 5-Reeks mooie resultaten voor te leggen. Het is de eerste BMW die 100% scoort op de test, laat BMW weten.

We zien op onderstaande foto’s duidelijk dat de voorkant van deze premium wagen de schokken mooi absorbeert en overbrengt naar andere plaatsen, waar ze geen kwaad kunnen berokkenen aan de inzittenden. De schade aan de kooi van de wagen is miniem, wat belangrijk is voor de veiligheid van de bestuurder en de passagiers. De eerste wagen werd tegen een andere wagen gelanceerd tegen 64 km/u, de meest rechtse wagen reed tegen 40 km/u tegen een obstakel.

BMW 5-Reeks Crashtest

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...