Teaser: Lamborghini Jota

Lamborghini Jota
De opvolger van de Lamborghini Murcielago, die nu nog Jota genoemd wordt, werd reeds ruim getest. Nu verschijnen de eerste teasers.

Er komt dus binnenkort een nieuw topmodel uit de stallen van Lamborghini in St Agata gereden. Hoe de wagen er precies uit zal zien, wordt dankzij de teaser niet veel duidelijker. Gelukkig genoeg hebben we enkele spyshots ter beschikking, die al wat meer duidelijkheid geven.

Echt lang zou Lamborghini’s nieuwste niet meer op zich laten wachten. De dealers zouden rond juli een eerste kennismaking met de nieuwe Lamborghini hebben, de wagen wordt misschien daarna naar Parijs gevoerd, waar het grote publiek hem voor het eerst live zal kunnen zien. Wellicht zullen de foto’s daarvoor al welig op het internet verschijnen.

Het vlaggenschip zal wellicht over een V12-motor beschikken, die achteraan zal plaatsnemen. Speculeren over het vermogen is misschien wat voorbarig, maar we gokken op een output van ongeveer 670 pk, evenveel als zijn voorganger. Wel zou het verbruik de kop in gedrukt zijn, net als de uitstoot. Lamborghini is volop bezig met het ontwikkelen van groene technologieën, misschien zien we daar ook enkele tekenen van op de Jota. (via MA)

Lamborghini Jota

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teaser: Lamborghini Jota"

  1. Brambo 02-06-2010 om 13:35

    Hij heeft allesinds al het lamborghini meegekregen… meer moet ne mens nie weten 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...