Gespot: Opel Astra GTC

Opel Astra GTC
De nieuwe Opel Astra is nog maar net op de markt of Opel is al bezig met de Opel Astra Sports Tourer en de Opel Astra driedeurs.

De vorige generatie Opel Astra GTC was een eind sportiever dan de vijfdeurs Astra en het lijkt erop dat dat bij deze generatie ook het geval zal zijn. De modellen die reeds op de gevoelige plaat gelegd werden, zien er een stuk agressiever uit dan de vijfdeurs Opel Astra. Aan de voorkant zien we bijvoorbeeld een nieuwe bumper die grotere luchtinlaten heeft. Uiteraard vinden we ook LED-dagrijlichten terug.

Natuurlijk is vooral de zijkant een eind sportiever geworden. De daklijn loopt een eind schuiner dan bij de bestaande Opel Astra. Achteraan vinden we dan een subtiele spoiler terug, die toch voor een sportieve toets zorgt. De achterlichten zijn wellicht lichtjes anders vormgegeven, aangezien ook de vorm van de achterkant lichtjes veranderde. We verwachten een sportiever stel achterlichten.

De Opel Astra GTC zou bijna klaar zijn, wat wilt zeggen dat hij zou kunnen debuteren op het autosalon van Parijs, in september. De Opel Astra Sports Tourer zal dan ook ongeveer klaar zijn. Of Opel de twee koetswerkvarianten tegelijk zal voorstellen, is nog niet duidelijk. (via MA & AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...