Gelekt: Opel Astra Sports Tourer

Opel_Astra_Sports_Tourer
De nieuwe Opel Astra Sports Tourer is tijdens een voorstelling gelekt. De wagen lijkt sprekend op de Opel Insignia en dat is een compliment!

Natuurlijk is bij deze Sports Tourer vooral de achterkant van belang. We zien dan ook dat Opel duidelijk redelijk wat aandacht heeft besteed aan de vlotte lijn van de Astra te behouden, maar toch voor een strakke station wagen te zorgen. De achterkant is net zoals bij de Insignia behoorlijk aflopend. Wellicht zal dus ook de kofferopening van de Astra Sports Tourer even imposant zijn als die van de Insignia Sports Tourer, maar dan iets minder groot.

Veel meer info over de Opel Astra Sports Tourer hebben we nog niet. Wel kunnen we melden dat het interieur identiek zal zijn aan dat van de Opel Astra en dat dit ook geldt voor de motorisaties. Wie dus meer info wilt over de Opel Astra Sports Tourer, kan dit artikel er nog eens op nalezen. (via JFB)

Opel_Astra_Sports_Tourer

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...