Fiat Group doet het goed in mei


In maart moesten we nog melden dat het niet goed ging met de Fiat Group. Nu is daar al verandering in gekomen.

De resultaten voor mei zijn immers binnen en in België kende de Fiat Group een stijging van de inschrijvingen met 32,6%, daar waar het aantal inschrijvingen in België gemiddeld maar steeg met 16%. Het marktaandeel dat 3.9% bedroeg in mei vorig jaar, werd met 0,4 procentpunt opgetrokken naar 4,3%.

Deze goede resultaten zijn mooi, maar er staat de Fiat Group nog meer moois te wachten. Binnenkort wordt de Alfa Romeo Guiletta immers gelanceerd en ook de Fiat Punto Evo 95 gr mag aan zijn carrière beginnen. Beide modellen worden geacht verkoopstoppers te worden. De vooruitzichten zijn dus rooskleurig.

De resultaten bij Lancia zijn mooi, maar kunnen altijd beter. De Lancia Delta weet als comfortabele luxewagen te charmeren en is bijgevolg de ambassadeur van het merk. In 2011 zal de nieuwe Lancia Ypsilon Concept voorgesteld worden in Genève. Iets later mogen we dan de nieuwe Ypsilon verwachten, een kleine maar luxueus aangeklede wagen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...