BMW M3 GT2 Art Car + Video

BMW M3 Art Car
BMW heeft het doek van haar 17e Art Car getrokken. Dit model is op basis van de BMW M3 GT2 en werd getekend door Jeff Koons.

De wagen zal de 24 uren van Le Mans racen op 12 en 13 juni, in navolging van vele andere Art Cars gereden hebben. 2 juni – vandaag dus – is de wagen gratis te bekijken in het Centre Pompidou. Om 5u30 is Jeff Koons himself aanwezig voor een signeersessie. We zien op de wagen zelf een heleboel kleurige strepen. Deze strepen en kleuren moeten een enorme hoeveelheid energie voorstellen.

Het interieur van de wagen is in het zilver gestoken. De V8-motor onder de veelkleurige motorkap levert 500 pk. De sprint naar honderd duurt bij dit model slechts 3,4 seconden en het verbaast wellicht niemand dat dit racebeest ook redelijk snel de bocht om kan. Meer info in onderstaand filmpje.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...