Jaguar F-Type komt eraan!


Sinds de overname van Jaguar Land Rover door Tata, is er ambitie en vooral geld om te groeien. Een nieuwe F-Type dringt zich op.

De geruchtenmolen dat er een nieuwe Jaguar F-Type gaat komen, draait al een tijdje. In 1998 zagen we voor het eerst het XK180 Concept, maar dit concept werd nooit in realiteit omgezet wegens een te beperkte financiële basis. Nu zou deze F-Type dus toch in productie geraken, liet Carl-Peter Forester weten, hoofd van Jaguar Land Rover.

De F-Type zou een tweezitter worden, compacter dan de Jaguar XK dus. Hoe de wagen er precies uit zal zien en welke motoren er allemaal onder de motorkap kunnen plaatsnemen is nog niet geweten, daar is het te vroeg voor. Het design zal wellicht volgens de nieuwe Jaguar-stijl gebeuren. Of de vormen van de XK 180 Concept geïntegreerd zullen worden, is twijfelachtig. (via AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...