Volkswagen Touran BlueMotion – 4.6 liter/100 km

Volkswagen Touran
De nieuwe Volkswagen Touran BlueMotion heeft voldoende aan 4,6 liter diesel per 100 km.

De nieuwe Touran verbruikt daardoor 27% minder dan zijn voorganger. Niet alleen de motor werd daarom efficiënter gemaakt, ook de aerodynamica van de wagen werd zo uitgevoerd dat er geen overtollige weerstanden heersen. De 1.6 liter TDI-motor stoot tijdens zijn werk zo’n 121 gram CO2 per kilometer uit en levert 105 trouwe paarden. Het hoeft niet te verbazen dat deze motor aan de Euro V-standaarden voldoet.

Goed nieuws dus voor ouders die een nieuwe wagen willen met veel ruimte. Wanneer je immers veel kilometers aflegt, zal de meerprijs van de dieselmotor zichzelf redelijk snel terugbetalen, dankzij het uiterst gunstige verbruik. Meer info over de Volkswagen Touran kan je hier terugvinden.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Volkswagen Touran BlueMotion – 4.6 liter/100 km"

 1. Brambo 01-06-2010 om 7:41

  enig idee wanneer hij in België verkrijgbaar zal zijn/op de baan te zien zal zijn?

 2. BNNY 01-06-2010 om 8:39

  De nieuwe Touran wordt in de herfst in de showroom verwacht.

 3. Hnns 10-02-2011 om 16:12

  Vreemd,
  Nog steeds niet terug te vinden in het bluemotion gamma op de belgische website.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...