Opel Astra doet het beter dan verwacht

Opel Astra
De Opel Astra is nog maar vijf maanden verkrijgbaar, maar werd al 150.000 maal besteld. Het ziet er naar uit dat de jaarverwachting van 180.000 exemplaren flink overstegen zal worden.

Opel heeft dus met de Opel Astra een tweede verkoopstopper in het gamma, naast de Opel Insignia die ondertussen ook al alle verwachtingen oversteeg. Goed nieuws voor de Opel-fabriek in Gliwice, de werknemers moeten er nu overuren draaien. Jammer genoeg staat dit in schril contrast met de situatie in de vestiging in Antwerpen.

Opel laat alvast weten dat het zeer tevreden is met deze resultaten en niet kan wachten op de lancering van de Opel Astra Sports Tourer. Bij Opel zijn ze alleszins goed bezig, want ook de vraag naar de Corsa kende onlangs een verhoging. Binnenkort lanceert Opel de Opel Meriva, die ondertussen al aan zijn tweede generatie toe is.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...