McLaren verdeelt MP4-12C via 35 dealers

McLaren MP4-12C
McLaren heeft bekend gemaakt dat het 35 vestigingen zal openen. Ook Brussel krijgt een dealer, waar de MP4-12C verkocht zal worden.

In Europa zullen volgende steden een dealer krijgen: Birmingham, London, Manchester; Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Munich; Brussels; Monaco, Paris; Milan; Barcelona/Madrid; Zurich. 19 dealers zouden in de loop van volgend jaar geopend moeten worden. Tegen 2012 zouden dan alle 35 dealers open moeten zijn.

Er is behoorlijk wat vraag naar de MP4-12C en dus zijn er ook redelijk wat zaken die deze MP4-12C willen verkopen. Van de 600 kandidaten selecteerde McLaren er al 100. Gedurende het eerste jaar – 2011 – zullen er 1.000 MP4-12C’s aan de man gebracht worden. Vier- tot vijfhonderd stuks zijn gepland om op de Europese wegen rond te rijden.

Hoe zo’n Brusselse dealer eruit zou kunnen zien, vind je hieronder in de fotogalerij:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...