Impressie: nieuwe Bentley Brooklands

Bentley Brooklands
De Bentley Brooklands is gebaseerd op de Bentley Arnage. Nu de Arnage vervangen is door de Bentley Mulsanne, komt er misschien een opvolger.

Het zou goed kunnen dat er een opvolger van de Brooklands komt op basis van de Mulsanne. Hoe die opvolger er dan zou kunnen uitzien, werd gephotoshopt door Theophilus Chin. We zien duidelijk de vormgeving van de Mulsanne, maar dan verpakt als een coupé. In tegenstelling tot de meeste coupés, zou de Mulsanne wellicht wel genoeg plaats hebben voor vier personen.

Als deze coupé dan toch het productiestadium zou halen, hoeven we niet echt te gissen wat er onder de motorkap zal liggen. Wellicht gaat het hier om de 6.75 liter grote V8-motor, die maar liefst 505 pk levert. Nul naar honderd geschiedt in iets meer dan 5 seconden en het verbruik komt neer op 17 liter per 100 km. Deze nieuwe Brooklands zou behoorlijk gelijkaardig zijn aan Mulsanne Cabrio – Azure.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...