Range Rover Q-VR door Q

Range Rover Q
Tuner Q heeft een bijzonder mooi idee van wat je allemaal kan doen met een Range Rover.

Uiteraard vallen de meest ingrijpende aanpassingen – de vleugeldeuren achteraan – direct op, maar wanneer je iets verder kijkt, dan zie je dat de wagen bovendien iets langer is geworden. Verlengde wielbasis, dat kan maar één ding zeggen: extra comfort! Deze SUV werd dan ook gemaakt om een privé-jet te zijn voor op de weg.

Binnenin zien we dan ook dat de stoelen redelijk wat naar achteren verschoven zijn, tot in de koffer zelfs. De zetels kunnen duidelijk neergelegd worden, om voor optimaal comfort te zorgen. Ook instappen werd gemakkelijk gemaakt, dankzij het trapje dat opengaat wanneer de deur opengedaan wordt.

Onder de motorkap ligt het neusje van de zalm, de 5.0 liter V8 met supercharger die we kennen van de Jaguar XFR en de Jaguar XKR. De Q-VR, want zo heet deze wagen, was te zien op de tiende internationale Dubai Motor Show. (via WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Range Rover Q-VR door Q"

  1. Svenius 23-05-2010 om 19:56

    Gek nieuwtje, ik was er ook op gestoten. autosalon in dubai blijkt eind 2009 doorgegaan te zijn. Design Q bleek trouwens Brits, geloof ik.
    http://www.designq.co.uk/blog/83-q-vr

  2. MRM 23-05-2010 om 23:16

    Dank voor de info. Artikel is aangepast.

    Vind het wel een prachtige wagen, overigens!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...