Techart neemt direct de Cayenne onder handen

Porsche Cayenne Techart
We kennen Techart van het overdreven aanpassen van Porsche’s. De nieuwe Cayenne ondergaat hetzelfde lot, momenteel blijft het echter bij visuele aanpassingen.

Waar Techart soms overdreven veel vermogen haalt uit standaard Porsche’s – die op zich zeker niet traag zijn – blijft het bij het nieuwe Individualization pack redelijk rustig. Maar wees gerust, op een dag komt de vermogensupgrade er en dan moeten we ons steeds weer afvragen waarom er iemand zoveel vermogen zou nodig hebben in een SUV.

Indien je voor het Individualization pack zou gaan krijg je wel redelijk wat aanpassingen om je Cayenne uniek te maken, zoals carbon omlijsting voor de lichten, een aangepaste voorbumper in een kleur naar keuze of gewoon carbon als je dat zou verkiezen. Ook krijg je de keuze uit nieuwe velgen, zo stelt Techart 3 verschillende sets voor, gaande van 20″ tot 23″ vijfspaaks velgen. Ook de standaard uitlaat volstaat niet voor de Duitsers, je krijgt namelijk een vernieuwd exemplaar waarbij de dubbele uitlaat wat in elkaar doorloopt. Ook de motorkap krijgt een update, niet dat je daar mee kan uitpakken op café, maar je hebt dan toch wat carbon meer dan de gemiddelde medemens.

Binnenin krijgt je interieur ook een serieuze opfrisbeurt en dat voor een wagen die nog geen half jaar oud is. Zo laten ze jou de keuze welk kleur jouw lederen interieur moet krijgen, net zoals de naden. Het stuur, wijzerpaneel, vloermatten, pedalen zijn allemaal aangepast, uiteraard naar wens personaliseerbaar. Hiermee zou je een redelijk unieke Cayenne moeten krijgen. Techart voorziet ook een nieuw entertainmentsysteem voor de achterbank, ideaal voor de kids bij lange ritten.

Prijzen zijn niet bekend, maar als je echt een unieke SUV wil die toch sportief oogt kan je misschien eens langsgaan bij Techart. Visueel valt het zeer goed mee, zeker als je kijkt naar de concurrentie! Voor de supersportieve SUV-rijders moeten we nog even geduld hebben, tot ze beginnen met de vermogenspakketen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...