Nieuwe BMW X3: eerste teasers

Nieuwe BMW X3
De nieuwe BMW X3 zal binnenkort gelanceerd worden, dus vond BMW het nodig eerst nog enkele teasers wereldkundig te maken.

Op die manier ontstaat er een hype, wat meer mensen moet aanzetten tot het kopen van BMW’s nieuwste. De teasers zijn afkomstig van de Nederlandse site van BMW en tonen slechts enkele details van de nieuwe X3. We zien bijvoorbeeld de achterlichten die de vormgeving krijgen van de nieuwe 5-Reeks, in combinatie met wat karaktertrekken van de 3-Reeks.

Verder zien we nog de rondingen van de motorkap, maar meer geeft BMW momenteel niet prijs. Het motorenaanbod zou gelijk blijven aan het huidige aanbod, in Europa kunnen we kiezen tussen vier dieselmotoren met vermogens tussen 177 en 300 pk. Wie voor een benzinemotor opteert kan tussen 231 en 306 pk kiezen. Wel nieuw zou de introductie zijn van een hybride model, hierover hebben we echter nog geen details. Geïnteresseerden kunnen nog even naar de spyshots doorklikken. (via AW)

Nieuwe BMW X3

Nieuwe BMW X3

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nieuwe BMW X3: eerste teasers"

  1. XliljeezyX 22-05-2010 om 1:36

    goh.. orgineel allemaal weer.. achterlicht komt me wel heel bekendvoor.. net zoals de motorkap die precies gelijk is aan de 3-serie.. (sarcasme.)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...