Lexus LS wordt teruggeroepen

Lexus LS
Lexus roept de Lexus LS terug, omdat die in bepaalde situaties een vreemd stuurgedrag zou kunnen vertonen.

Het komt erop neer dat wanneer je vanuit stilstand plankgas geeft, terwijl het stuur volledig gedraaid is, het stuur niet gemakkelijk recht geplaatst kan worden. Wanneer je dus besluit te driften met je directielimousine, zou je wel eens bedrogen uit kunnen komen. Ongevallen zijn er nog niet gerapporteerd, de meeste mensen driften immers niet met hun limousine.

Wereldwijd moeten er zo’n 11.000 exemplaren terug naar de dealer. Dit is alweer een vlek op de voorheen vlekkeloze reputatie van Toyota/Lexus. Dat Toyota/Lexus dan weer snel reageert op gemaakte fouten en alles zonder extra kosten oplost, kunnen we alleen maar toejuichen. (via MA)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...