Dacia Duster onder Nissan-badge

Nissan Duster Dacia
Renault en Nissan werken wel vaker samen. Nissan zou eventueel een Nissan-badge op de Dacia Duster kleven.

Hoe die Nissan Duster er dan precies zou uitzien, is nog niet 100% duidelijk, maar Theophilus Chin maakte een impressie van hoe die eruit zou kunnen zien. We zien de grille van een Nissan die op de Dacia Duster gekleefd werd. Het geheel ziet er ongeveer hetzelfde uit als de originele Dacia Duster.

De Nissan Duster zou dan qua prijs gepositioneerd worden onder de Nissan Juke, ook al zou hij een stuk groter zijn. De Juke zou zijn hogere prijs kunnen verantwoorden door een meer premium-styling en het gebruik van meer hoogwaardige materialen. De Nissan Duster zou het uitgebreide SUV-gamma van Nissan langs de onderkant aanvullen.

Dacia Duster

Deel dit bericht:

3 reacties op "Dacia Duster onder Nissan-badge"

  1. BNNY 20-05-2010 om 15:33

    Maken!

  2. PJS 20-05-2010 om 15:49

    Ik zie het nut hier niet direct van in, laat de Duster gewoon een Dacia zijn, past beter.

  3. Mrnix 20-05-2010 om 22:04

    James may zal niet bly zyn 😛

Reageer

Reactie aan het plaatsen...