Video’s: Bugatti 16C Galibier

Bugatti Galibier
Foto’s van de Bugatti Galibier hebben we al genoeg gezien. Voor hij in productie gaat, zetten we dus nog even enkele filmpjes online.

Tijdens een bezoek aan de perssite van Bugatti merkten we op dat er enkele filmpjes bijgekomen waren, een schitterende reden om deze dan ook maar meteen op het internet te gooien. Het eerste filmpje is een promotiefilm van Bugatti, waarin we zien hoe het concept precies in elkaar zit en vormgegeven werd.

In het tweede filmpje zien we hoe de Bugatti Galibier op het autosalon van Genève werd voorgesteld. Bezoekers van het autosalon van Genève zullen merken dat deze voorstelling niet op de stand van Bugatti zelf gebeurde, Bugatti had de presentatie de avond voordien elders gehouden voor een select publiek. Geniet van de beelden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...