Here we go again: Volgende Veyron krijgt 1200 pk


Er duiken weer geruchten op dat Bugatti met een krachtiger model op de markt zou komen. Deze keer zouden die geruchten weliswaar gebaseerd zijn op ware feiten.

De heer Ferdinand Piëch – de grote baas van de VAG-Groep – zou namelijk zijn mond voorbij gepraat hebben en verklapt hebben dat de volgende generatie Veyron maar liefst over 1.200 pk zou beschikken. De huidige Bugatti telt er 1.001, al is dat cijfer meer magie dan realiteit, in het echt zou het vermogen van de Veyron een stuk hoger liggen.

Op zich is het logisch dat er een krachtiger model zou komen. Bugatti heeft immers de naam van absolute innovator en wil die naam hoog houden. Door een wagen te maken die niet meer dan 1.001 pk heeft, zou het bedrijf zichzelf en haar merknaam oneer aandoen. Officiële info van Bugatti is er nog niet, wanneer die volgt, kunnen we het waarheidsgehalte van deze roddels bepalen. (via 4WN)

Bugatti Veyron Dubai

Deel dit bericht:

2 reacties op "Here we go again: Volgende Veyron krijgt 1200 pk"

  1. XliljeezyX 22-05-2010 om 1:38

    ya, right.. 1200pk.. zet er 2  vleugels aan de zijkanten en je kan vliegen bewijzen van.. Het kan ook alleen maar over the top bij zulke merken..

  2. BNNY 17-06-2010 om 18:40

    Op het autosalon van Parijs zou Bugatti deze Supersport voorstellen aan enkele geïnteresseerden. Nog niet alle Veyrons zijn verkocht, en als verkoopstruk willen ze nu de laatste 30 exemplaren wat opwaarderen waardoor ze wat populairder worden.
    Zolang de productie van de Veyron niet afgerond is, kan men ook niet starten met de Galliber. Afwachten dus hoe dit verderloopt..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...