F1 Monaco in foto’s

Formula 1 Monaco
Monaco stond dit weekend weer in het teken van de Formule 1, dat Red-Bull Racing de dubbel won vernamen jullie ongetwijfeld al via andere kanalen. Wat er naast het circuit allemaal te zien viel is echter minstens even interessant.

In Monaco valt naast het circuit vaak meer te zien dan tijdens de race zelf, de F1 piloten worden er namelijk geflankeerd door pitspoezen en belaagd door bekendheden en VIPs. Het unieke Monegaskische kader helpt natuurlijk om de sfeer te versterken, we selecteerden de mooiste foto’s van het weekend. (Foto’s via: HLN)

Deel dit bericht:

2 reacties op "F1 Monaco in foto’s"

  1. bob 16-05-2010 om 22:08

    blijft een bangelijke GP. En mag gezegd worde, de kwalificatie ronde van webber was echt bangelijk gereden. Hij haalde alles uit het circuit en auto.

  2. XliljeezyX 17-05-2010 om 10:55

    Tjonge jonge, wat was dat een race zeg! geweldig al die inhaal acties aan het einde van de tunnel!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...