VW Golf GTI Excessive in Wörthersee

VW Golf GTI Excessive
Volkswagen heeft een reputatie hoog te houden in Wörthersee. Enkele jaren geleden zagen we er de VW Golf W12-650, dit jaar zien we de VW Golf GTI Excessive.

De conceptwagen die we hier zien, moet aan het grote publiek tonen wat je allemaal kan doen met een Volkswagen Golf GTI. Je kan bijvoorbeeld enkele extra onderdelen aan de bodykit toevoegen en die in een zwarte verf gieten, dezelfde kleur als die van een piano. Volkswagen deed dit dan ook en legde terwijl de focus op precisie.

De extra onderdelen zijn licht en niet bepaald extreem, maar ze vallen wel op en geven de wagen wat extra uitstraling. De diffuser achteraan licht rood op wanneer er geremd wordt en zorgt er bovendien voor dat de aerodynamische eigenschappen van de wagen er flink op vooruit gaan. Of deze accessoires er ooit effectief zullen komen? Volkswagen zegt dat dat afhangt van het aantal fans.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...