MINI E wordt sportief: MINI E Race

MINI E Race
Wie dacht dat de MINI E enkel dient om enkele bedreigde diersoorten te redden heeft het mis! De MINI E Race zet alles in op snelheid!

Als basis voor deze kleine racer, werd de MINI E gebruikt. Standaard zou dit elektrisch wagentje niet in staat zijn snel genoeg door de groene hel te racen, dus onderging het milieuvriendelijke karretje een kleine sportkuur. De ophanging werd verbeterd, net zoals de banden en de remmen. Dankzij deze inspanning zou een rondje Nürburg vlot moeten kunnen verlopen en dat is nu net het doel van deze MINI E Race.

De aandrijving van de MINI E veranderde niet. De elektromotor levert  nog steeds 204 pk en wordt door 5.088 lithium-ion batterijcellen gevoed. Aan de binnenkant vinden we Recaro sportstoelen, met een zespunts veiligheidsharnas. Zaterdag om 11.15 zal een zekere Prins Leopold de Nürburgring proberen temmen met deze MINI E Race. Meer nieuws volgt ongetwijfeld later.

MINI E Race

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...