Uma Thurman mag Alfa Romeo Giulietta lanceren

Alfa Romeo Giulietta Uma Thurman
Alfa Romeo zal Uma Thurman en enkele Shakespeare verzen gebruiken in een advertentiecampagne die vanaf 16 mei uitgezonden zal worden in Italië.

Voor de reclamecampagne schakelde Alfa Romeo Leo Burnett in, deze koos voor Uma Thurman om de Alfa Romeo Giulietta te flankeren. De actrice die vooral bekend is van Pulp Fiction en Kill Bill belichaamt volgens Alfa Romeo dezelfde personaliteiten als de nieuwe Giulietta. Om het geheel nog meer kracht bij te zetten kiest de reclamemaker voor enkele citaten van Shakespeare, waaronder “without heart we are only machines” en “we are such stuff as dreams are made on.” Hiermee wil Alfa duidelijk aantonen dat de Giulietta meer is dan een vervoersmiddel, de wagen heeft een hart, een ziel.

De TV reclame werd volledig gefilmd in New York en zal vanaf 16 mei op de Italiaanse televisie te zien zijn. In de reclamefilm speelt Uma Thurman vijf rollen, vijf verschillende vrouwen die de verschillende zielen van de wagen symboliseren. Voor de postercampagne koos Alfa Romeo voor de Italiaanse fotograaf Fabrizio Ferri, deze opteerde voor stijlvolle zwart-wit foto’s voor de campagne.

Alfa Romeo Giulietta Uma Thurman 1

Alfa Romeo Giulietta Uma Thurman 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...