Video: Renault Megane CC


We zagen eerder al stilstaande beelden van de Renault Mégane CC. Vandaag kunnen we jullie voorzien van rijdende beelden.

Lees hier onze rijtest met de Renault Mégane CC

Het stalen dak dat van de Renault Mégane CC zowel een Cabriolet als een Coupé maakt, kan open en toe gaan in maar liefst 21 seconden. Deze Mégane CC moet een nieuwe topper worden in het segment van de betaalbare luxe-cabrio’s. Dit model kan dan ook uitgerust worden met onder meer bi-xenon koplampen en LED-lichten.

Onder de motorkap kan er gekozen worden tussen zes verschillende motoren, drie diesels en drie benzines. Bij de benzinemotoren gaat het om een 1.6 met 110 pk, de TCe met 130 pk en een 2.0 met 140 pk, die laatste kan gekoppeld worden aan een CVT automaat. Wie liever dieselt kan kiezen tussen een dCi met 110, 130 of 160 pk. Optioneel kunnen deze uitgerust worden met een automaat met dubbele koppeling.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Renault Mégane CC"

  1. DEW 10-05-2010 om 21:09

    Weeral zo’n typische” wanne be”  kar.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...