Volkswagen Polo R onderweg?


Komt de Volkswagen Polo R de wacht aflossen van de Volkswagen Polo GTI?

Op het autosalon van Genève konden we de Polo GTI uitgebreid bekijken. Zijn 1.4 liter grote benzinemotor met turbo wist ons met z’n 180 pk alvast te bekoren. Ook het nieuwe uiterlijk wist ons wel te bekoren. Wordt deze kleine, maar sportieve wagen binnenkort afgelost door een Polo die nog krachtiger is?

Als we enkele geruchten mogen geloven, dan wel. De Volkswagen Polo R zou een motor krijgen die iets groter is dan die van de Polo GTI. Het totale slagvolume zou neerkomen op 1.6 liter en het motorblok zou in staat moeten zijn van op die manier 210 paarden te leveren. Voor binnenkort is de Volkswagen Polo R niet, hij zou pas in 2012 op de markt verschijnen, dus pas ergens eind volgend jaar worden voorgesteld. (via TheophilusChin)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Volkswagen Polo R onderweg?"

  1. Seb 14-05-2010 om 0:30

    Dit wordt een bom!

  2. edney 09-03-2011 om 12:03

    zodra die uitkomt heb ik die
     whoehahahaha

Reageer

Reactie aan het plaatsen...