Video: Bentley Mulsanne aan het rijden

Bentley Mulsanne
Van Bentley’s nieuwe vlaggenschip, de Mulsanne, zijn er al redelijk wat beelden gepasseerd. Vandaag zijn de rijdende beelden aan de beurt.

Eerder konden we al kijken naar het interieur van deze luxueuze Britse wagen, iets daarvoor zagen we hoe de wagen precies geproduceerd wordt. Iets daarvoor kregen we het filmpje dat Bentley gebruikte op de persvoorstelling op het autosalon van Frankfurt.

Het vlaggenschip van Bentley beschikt over de bekende Bentley 6.75-liter V8 zorgt voor een vermogen van 512 pk en een fenomenaal koppel van 1.020 Nm. Het koppel is reeds beschikbaar bij 1.800 toeren per minuut. Bentley nam van de gelegenheid gebruik om ook de CO2-uitstoot met 15% omlaag te helpen, de aloude V8 werd dus opnieuw een stuk verder door ontwikkeld.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...