Configureer de Audi RS5

Audi RS5 Configurator
Reeds aan het dromen over de Audi RS5? Op de Duitse Audi website kan je jouw RS5 alvast samenstellen.

In Duitsland kan je de RS5 reeds op de kop tikken vanaf 77.700 euro, maar dan heb je uiteraard een kale RS5. Een mooi lakkleurtje kost 800 euro en de stap van 19 naar 20″ velgen maakt je 1.600 euro armer. Binnenin vraagt Audi voor de kuipstoelen 2.800 euro, wie zonder die supersportieve exemplaren kan krijgt standaard gewone sportstoelen die ook niet direct oncomfortabel ogen. Binnenin heb je verder nog de keuze tussen matte Aluminium afwerking voor 550 euro en het navigatiesysteem vanaf 1.740 euro.

Wie zijn RS5 vooral op het circuit wil uitproberen kan voor keramische remmen kiezen ter waarde van 6.000 euro, het Quattro systeem met sportdifferentieel kost je 950 euro extra en de topsnelheid optrekken van 250 naar 280 km/u maakt je 1.500 euro lichter. Bon, het moge duidelijk zijn, met wat opties kan je de kostprijs van de RS5 moeiteloos richting 100.000 euro katapulteren. Voor de meesten blijft het toch bij een droom, veel plezier dus met de configurator die je hier kan vinden (doorklikken naar A5 -> RS5 Coupé). De Belgische prijzen zullen normaliter niet veel afwijken van de Duitse prijzen.

Audi RS5 Configurator

Audi RS5 Configurator

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...