Volkswagen Polo Sedan alias Vento voor India

Volkswagen Polo Sedan Vento
Volkswagen zal in India een Polo Sedan op de markt brengen met de naam Vento.

De Volkswagen ingenieurs gaan de wielbasis van de Polo met 5 centimeter verlengen ten opzichte van de vijfdeurs Polo, waardoor er meer been- en hoofdruimte zou ontstaan om achteraan passagiers te herbergen. De Polo Sedan zal in India als Vento door het leven gaan en moet in het segment van de compacte sedans potten breken.

Onder de motorkap van de Vento zal een 1.6 FSI benzine en 1.6 TDI dieselmotor beschikbaar zijn met 105 pk, deze worden allebei gekoppeld aan een manuele vijfbak. Gezien de hoge kostprijs zal Volkswagen geen TSI technologie beschikbaar maken in de Vento. Volkswagen wil jaarlijks 25.000 eenheden van de Vento verkopen in India, de wagen zal er vanaf Juli te koop zijn. (Via: WCF)

Volkswagen Polo Sedan Vento

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...