Volvo C30 door Polestar onthuld: 405 pk!


Polestar Performance heeft haar interpretatie van de Volvo C30 onthuld. In dit geval heeft de wagen 405 pk.

Onder de motorkap ligt geen geheel nieuwe motor. Volvo’s partner in crime Polestar Performance nam een 2.5 liter groot blok dat Volvo ook in de C30 levert. Door de vijfcilinder weliswaar grondig aan te passen, konden de heren van Polestar Performance 405 pk uit het blok weten te puren. Onder meer de turbo werd groter gemaakt.

Om al die kracht op een ordentelijke manier te kunnen beheersen, moeten natuurlijk ook de ophanging en de remmen verbeterd worden. De wagen remt met behulp van Brembo remmen en staat op 19″ Pirelli P Zero banden. Binnenin vinden we sportstoelen die vierpunts harnassen gebruiken als gordel. Op die manier zou de zijdelingse steun optimaal moeten zijn. (via CS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...