Toyota Land Cruiser terug stabiel


Onlangs kon u hier nog lezen dat de Toyota Land Cruiser enkele stabiliteitsproblemen kende. In onderstaand filmpje ziet u hoe deze opgelost werden.

In het filmpje zien we weliswaar de Lexus GX die net gerepareerd werd. Dit model is evenwel gelijkaardig aan de Land Cruiser, de remedie om de stabiliteitsproblemen op de lossen dus ook. Toyota keek naar het VSC (Vehicle Stability Control) systeem en programmeerde dit opnieuw, zodat er zich in de toekomst geen fouten meer zouden voordoen.

We zien nu duidelijk dat wanneer de wagen bij hoge snelheid een agressieve bocht neemt, de wagen veel stabieler zal blijven. Op deze manier kan bochten nemen veel veiliger verlopen. Eigenaars van de Land Cruiser krijgen van Toyota een brief in de bus waarin het probleem uitgelegd wordt en waarin het merk vertelt hoe het de problemen precies zal verhelpen. (via AB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...