Lamborghini LP 670-4 SV China Limited Edition

Lamborghini Murcielago SV China Limited Edition
Het centrum van de autowereld ligt deze week in China, op het autosalon van Bejing zal Lamborghini een exclusieve versie van de Murciélago LP 670-4 SuperVeloce voorstellen.

De productie van de Chinese gelimiteerde editie van de Murciélago LP 670-4 zal beperkt blijven tot 10 exemplaren en deze zullen enkel in China verkocht worden. Met de introductie van deze speciale editie wil Lamborghini zijn toewijding aan de Chinese markt tonen en de supercar cultuur in China verder aanwakkeren. Vorig jaar kende Lamborghini een groei van 11 procent in China, op 20 april werd de zevende Lamborghini dealer in China geopend en binnenkort komt daar nog een achtste showroom bij. Het maakt duidelijk dat Lamborghini China meer dan serieus neemt en het land in de toekomst een groot deel van de verkopen voor zijn rekening zal nemen.

De Murciélago LP 670-4 SuperVeloce China Limited Edition krijgt bovenop de grijze koetswerkkleur een oranje streep over de wagen die de kracht van een uitbarstende vulkaan moet symboliseren, daarnaast krijgt elk model een genummerde badge met de naam van de eigenaar mee. Qua prestaties verandert er niets, de LP 670-4 SuperVeloce is dan ook één van de krachtigste sportwagens aller tijden. Onder de motorkap vinden we een 6.5-liter V12 die zorgt voor 670 pk waardoor de pk-gewichtsratio op 2,3 kg per pk komt. De SuperVeloce sprint van 0 naar 100 km/u in 3,2 seconden en haalt een topsnelheid van 342 km/u.

Lamborghini Murcielago SV China Limited 2

Deel dit bericht:

2 reacties op "Lamborghini LP 670-4 SV China Limited Edition"

  1. BNNY 23-04-2010 om 10:21

    In Europa hebben we even genoeg van uitbarstende vulkanen, maar China zal er ongetwijfeld blij mee zijn!

  2. Mrnix 24-04-2010 om 1:04

    Tegen zo’n vulkaan zegk gn nee 😀

Reageer

Reactie aan het plaatsen...