Audi R8 V10 Clubsport gespot op de Ring

Audi R8 V10 Clubsport Ring Spyshot
Fotografen aan de Nürburgring hebben de R8 V10 Clubsport opnieuw betrapt op de Nürburgring, de wagen lijkt klaar voor productie.

Het testmodel dat naarstig testrondes op de Nürburgring afhaspelt werd voorzien van een matzwarte wrap en daarbij werd ook de motorruimte afgedekt. Wat Audi precies verstopt onder deze camouflage is nog niet bekend, maar aanpassingen aan het machtige V10 blok vallen niet uit te sluiten. De R8 V10 Clubsport zou naast een dieetkuur van 50 kilogram ook een vermogensupgrade en achterwielaandrijving krijgen.

Om de Audi R8 V10 ook zonder vierwielaandrijving voldoende grip te geven op het circuit heeft Audi een gigantische spoiler voorzien, verder zijn er grotere zijdelingse luchtinlaten en werd ook de voorbumper licht gewijzigd om aerodynamisch nog beter te scoren. Wat de vermogensupdate precies zal bedragen is niet bekend, maar het V10-blok zal in ieder geval meer dan 525 pk uitbraken. Meer info volgt ongetwijfeld binnenkort… (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...