Alfa Zagato TZ3 Corsa komt eraan!

Alfa Romeo Zagato TZ3 Corsa
Alfa Romeo en Zagato zullen op het Concours d’Elegance een racer voorstellen die wat weg heeft van de 8C Competizione.

Behalve de twee foto’s zijn er nog niet veel details vrijgegeven van deze beloftevolle racer. Het zou gaan om een éénmalige creatie en onder de motorkap zou een 4.7 liter grote V8 komen te liggen. Verder zou deze racer niet over een zelfdragende carrosserie beschikken maar over een koolstofvezel buizenchassis. De verwantschap met de 8C Competizione lijkt snel gemaakt, maar volgens bronnen dateren de plannen voor deze wagen reeds van voor de 8C en werd de wagen tegelijkertijd met de MiTo GTA ontwikkeld. Ondanks de visuele verwijzingen gaat het hier dus niet over dezelfde wagen.

Meer duidelijkheid over deze bijzondere Alfa volgt op het Concours d’Elegance dat dit weekend op Villa d’Este gehouden wordt. De wagen zal ongetwijfeld deel uitmaken van de jubileumviering voor Alfa Romeo.

Alfa Romeo Zagato TZ3 Corsa

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...