TechArt biedt een matzwarte Panamera aan

Matzwarte Porsche Panamera door TechArt
De Porsche Panamera is al ontelbare keren voorbij gekomen als object voor tuners, bij de Duitsers uit Stuttgart gebeurt dat wel vaker. TechArt deed al enkele keren zijn best, maar komt nu met een matzwarte versie.

De TechArt Panamera Black Edition distantieert zich van de gewone Panamera door zijn matzwarte lak aan de buitenzijde, wat redelijk logisch is met zo’n naam. Als Darth Vader een nieuwe wagen zoekt, moet hij zeker deze wrap eens overwegen. Inderdaad, het is slechts een sticker, wat misschien handig is als je over enkele maanden toch een flashy kleurtje wil op je vierdeurs familiesportwagen.

Behalve deze paintjob voorziet TechArt ook nog een aerokit, waardoor de wagen nog wat dynamischer moet lijken, eveneens zorgt het voor passend 22″ lichtmetaal. De rode remschijven zijn voorzien van een TechArt logo, zodat iedereen kan zien dat jij met een gepersonaliseerde wagen rondrijdt, de standaard remklauwen van Porsche zie je al zo vaak op al die Cayenne’s en 911’s.

Binnenin trekken ze de kleurstelling van buitenaf ook kwalitatief door. Overal zien we zwart leder en alcantara met handgestikte rode naden. Om het geheel af te maken vervingen de heren van TechArt enkele onderdelen met een vervanger in carbon, omdat dat nu eenmaal hoort bij tuning. (Via WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "TechArt biedt een matzwarte Panamera aan"

  1. Kristof L 22-04-2010 om 18:08

    Ik wil wel eens een auto in’t matzwart in het echt zien eigenlijk. Op foto lijkt het soms wat vreemd. De velgen vind ik wel mooi omdat ze niet volledig zwart zijn. Zo’n zilveren lijn er in maakt het stukken beter.

  2. XliljeezyX 23-04-2010 om 0:14

    @Kristof L, niet zo veel bijzonders aan hoor matzwart. j kan het vergelijken met een (oud) schoolbord met de kleur zwart.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...