Matzwarte Mazda MX-5 voor onze Franse buren

Mazda MX5 Special Edition
Mazda’s sublieme roadster, de MX5 wordt dit jaar 20 jaar oud! In Europa vieren we dat met 20th Anniversary Edition, maar in Frankrijk gaan ze nog een stapje verder.

Onze Noorderburen krijgen een speciale versie van deze feesteditie, namelijk een matzwarte MX5. Deze werd gepresenteerd in Parijs op het Salon du Cabriolet, Coupe & SUV, begin april. Deze Black and Matte editie krijgt hier en daar feestlogo’s, aangepaste spiegels en andere accessoires voorzien van een matzwarte finish. Vooral de 17″ matzwarte velgen maken het geheel af. Motorisch krijgt men de 2.0 liter met automatische transmissie, goed voor 160pk.

Deze speciale editie komt er dankzij de samenwerking met de (on?)bekende designer Laure Kczekotowska. Deze staat bekend om haar kleurrijke ontwerpen met kleine diamanten, edelstelen en kristallen. Over het interieur is nog niets bekend, maar hier zou haar huisstijl aanwezig zijn. Mocht je interesse hebben in deze speciale editie, rep je dan over de grens heen naar een Mazda garage, want hier is er niets bekend over de prijs. (Via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...