Bentley Continental Speed voor China

Bentley Continental China Series
Om het Chinese koperspubliek tevreden te maken, heeft Bentley een speciale editie van haar Continental-reeks gemaakt.

De Chinese markt is voor het Britse merk uit Crewe de derde belangrijkste markt. In 2009 wist Bentley daar nog 429 Bentley’s aan de man te brengen, een trend die ondanks de economische malaise doorgaat. De nieuwe Continental China Sersies zal vanaf 2010 bij de dealers staan, maar eerst zal de wagen uitgebreid getoond worden op het autosalon van China.

De wagen werd naar goede gewoonte tot in de puntjes afgewerkt. Het interieur bestaat uit drie kleuren die volgens Bentley perfect samen passen, ook al zijn ze contrasterend. Deze wagens zijn bovendien de eerste modellen die beschikken over de kleuren Orange en Magenta. Later wordt het kleurenpallet nog uitgebreid met Orange Flame en Magenta Metallic.

Onder de motorkap ligt nog steeds de gekende 6 liter grote W12-motor. Nul naar honderd doet hij in 4,5 seconden en de topsnelheid komt neer op 322 km/u. De kracht van de motor gaat via een automatische versnellingsbak over naar de wielen. De velgen hebben maatje 20. Verder is de wagen overal bezaaid met China Series logo’s.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...